Share with:


חלבי

אופן הכנה

טורט שוקולד
200גר שוקולד מריר
300גר חמאה
4ביצים מופרדות
1 3/4כוס קמח תופח
1 1/3 כוס סוכר

הקציפה הלבנה.
2מיכלי שמנת מתוקה
1/3כוס סוכר
קציפת שוקולד
1וחצי שוקולד מריר

להרכבת טורט.
מיץ רימון 4כפות
250 מלית דובדבנים
לקישוט
150גר שורולד מגורד

אופן הכנה
טורט.
ממסים שוקולד עם חמאה מקררים מוסיפים 4חלמונים מערבבים טוב.
חלבונים מקציפים עם סוכר לקצף יציב ומקפלים לתערובת שוקולד מוסיפים קמח מערבבים טוב.
מעברים לתבנית עגולה 24 בתנור שחומם 180 מעלות למשך 40דק.

קציפה לבנה.
מקצפים שמנת מתוקה עם סוכר לקצף יציב.
קציפת שוקולד ממסים שוקולד לוקחים 3כפות מקצף לבן מערבבים עם שוקולד.
ההרכבה בתוך התבנית עוגה.
פורסים טורט שוקולד לחצי מניחים שכבה אחת בתבנית מורחים מחית דובדבנים מעל מורחים קציפת שוקולד סוגרים עם שכבה שניה מטפטפים מיץ רימונים מורחים קצף לבן מעל העוגה וכולה מיישרים מזלפים ב4פרחים מעל שמים דובדבנים ומצפים עוגה עם פירורי שוקולד להכניס למקרר ומוכנה.

עוגת היער השחור
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

98 מתכונים