Share with:


חלבי

אופן הכנה

4 ביצים L
קורט מלח
150 גר סוכר חד פעמי
קליפה מחצי לימון
1 כפית תמצית וניל
140 גר קמח תופח

למרקחת תותים
10 יח תותים
100 גר סוכר
מיץ מחצי לימון

לקצפת וניל.
375 מייל שמנת מתוקה
2 כפות פודינג וניל .

ההכנה.
טורט וניל מחממים תנור ל-175מעלות.
מקציפים חלבונים ומלח במיקסר במהירות גבוהה לקצף לבנבן מוסיפים את סוכר בהדרגה .
בקערה קטנה טורפים יחד חלמונים קליפת לימון וניל לתערובת אחידה .
מנמיכים מהירות המיקסר ומוסיפים את תערובת החלמונים בזרם דק תוך כדי ערבול אטי .ממשיכים עד שאחיד מנפים פנימה קמח ומקפלים בעדינות עד שמתקבלת תערובת אחידה.
יוצקים את הבלילה לתוך התבנית ואופים במשך 35 דק עד שקיסם יוצא יבש.
מצננים לחלוטין.

למרקחת תותים.
בסיר בינוני שמים תותים סוכר ומיץ מלימון.על להבה בינונית מבשלים עד שמסמיכה  מצננים.

קצפת וניל.
מקצפים שמנת עם פודינג וניל לקצף יפה אפשר להוסיף קצת רוטב תותים יוצא טעים.

הרכבת עוגה.
חותכים עוגה לחצי על חלק תחתון שמים ריבה ורוטב שלה מעל קצפת מעל סוגרים עם חלק עליון ומעל מורחים קצפת .ואפשר לזלף מעל או סוכריות צבעוניות מה שרוצים לבחירה לשים עוגה למקרר עד למחרת לספיגה .בתאבון

עוגת היער הלבן – טעימה מאוד
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

92 מתכונים