Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים :
( 2 תבניות אינגלייש קייק או אחת עגולה )

כוס דבש
2 וחצי כוסות קמח ( כוס חד פעמי )
4 ביצים
2 כפות סילאן
1/4 כוס סוכר
70 גרם חמאה (חצי כוס שמן )
כוס תה + כפית גדושה אבקת נס קפה
1 א.אפיה + כפית סודה לשתיה
1/2 כפית קינמון
1/4 כפית ציפורן
מעט אגוז מוסקט מגורד
שקדים גרוסים לקישוט

אופן ההכנה :
מקציפים את הביצים עם הסוכר לקצף תפוח מוסיפים בהדרגה את שאר החומרים מערבלים לתערובת אחידה
מוזגים לתבניות משומנות מפזרים מעל שקדים גרוסים
מכניסים לתנור שחומם מראש 170 מעלות 45 -50 דקות

*** לשים לב לא לייבש את העוגה.

עוגת דבש טעימה במיוחד
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

117 מתכונים