Share with:


חלבי

אופן הכנה

באדיבות גיטה סלע

מצרכים הדרושים
7 ביצים large
750 גרם גבינה
לבנה 5%
1 וחצי כוס סוכר
4 כפות קמח תפו"א
4 כפות פודינג וניל
1 כפית תמצית וניל
1 שמנת חמוצה רגילה

אופן ההכנה
1) מקציפים את החלבונים עם
כוס 1 סוכר לקצף יציב אך לא קשה

2)בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים עם חצי כוס סוכר עד לקצף תפוח ובהיר

3) מוסיפים את הגבינות ,השמנת , פודינג,קמח תפו"א ותמצית וניל ומערבבים עד שאין גושים

4) מכניסים את הקצף החלבונים בהדרגה ומערבבים בתנועת קיפול עד לאיחוד

5) שופכים לסיר של ג'חנון מרופד בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות בקוטר 24 ס"מ

6)שמים מים רותחים בתחתית התנור
אופים בתנור שחומם מראש ל200 מעלות כחצי שעה ומורידים את החום
ל 160 מעלות וממשיכים לאפות לעוד חצי שעה

מפזרים אבקת סוכר

עוגת גבינה
עוגת גבינה

עוגת גבינה
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

452 מתכונים