Share with:


חלבי

אופן הכנה

חומרים

7 בצים מופרדות.

1 כוס סוכר.

3 שקיות סוכר וניל.

גרידת לימון מעט.

4 כפות קורנפלור.

4 כפות פודינג וניל.

750 גבינה לבנה 5 אחוז.

1 גביע שמנת חמוצה.

 

אופן ההכנה.

(לחמם תנור לחום 200 עם תבנית עם מיים בתחתית התנור) בקערת המקסר להקציף חלבונים עם הסוכר וסוכר הוניל לקצף חזק לא קשה. לבן יציב . בקערה אחרת לשים את הגבינה השמנת חלמונים פודינג והקורנפלור לערבב היטב שלא יהיו גושים. לאחר שהקצף החלבונים הוקצף לשים את הגבינה בשתי פעמים ביחד בצורת קיפול ובעדינות. לדמן תבנית 26 או של גחנון עם נייר אפיה קצת לגובה .ולשים בתנור שחומם מראש רבע שעה על 200 .לאחר מיכן להוריד את החום ל..150 כשעה וחצי. לכבות להשאיר חצי שעה בתנור .ולהוציא .

לעטר ולקשט או בקצפת או באבקת סוכר.

עוגת גבינה
טובה ניסיםספר המתכונים של
מתכון של

טובה ניסים

140 מתכונים