Share with:


מה צריך?

7 ביצים xl מופרדות בטמפרטורת החדר
600 גרם גבינה 9%
1 גבינה נפוליאון
1 שמנת חמוצה
1 כוס סוכר
5 כפות קורנפלור
2 כפות פודינג וניל
1 כפית תמצית וניל
קורט מלח

לקרם אוכמניות:

 
1 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
1/2 כוס חלב
3 כפות מחית אוכמניות טחון
במיקסר מג'ימיקס

אופן הכנה

  1. מקציפים את החלבונים עם קורט מלח והסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב אך לא קשה מדי
  2. מסננים את הגבינות ומערבבים במיקסר את החלמונים קורנפלור, פודינג וניל ותמצית וניל
  3. מכניסים את החלבונים לתערובת בהדרגה ובתנועת קיפול
  4. שופכים את התערובת לסיר של ג'חנון בקוטר 24 ס"מ מרופד בנייר אפייה ומיישרים , שופכים מים רותחים בתבנית של תנור בתחתית התנור ואופים 15 דק?? ראשונות על טורבו בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות.לאחר מכן מורידים את החום ל150 מעלות לאפייה רגילה לעוד שעה ולא פותחים את התנור עד שהעוגה מתקררת לגמרי לאחר מכן מכניסים אותה לקירור להתייצבות
  5. מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג וחלב עד ליציבות וללא מיקסר מכניסים את מחית אוכמניית ומערבבים בצורת קיפול, מכניסים לשקית זילוף ומזלפיף אפשר להשאיר אותה ככה ולפזר אבקת סוכר

עוגת גבינה ללא קמח אפויה בציפוי קצפת אוכמניות
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

452 מתכונים