Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבצק :
לעבד עם וו גיטרה
שתי כוסות קמח
1אבקת אפיה,
שליש כוס סוכר,
150 גרם חמאה
בסוף להוסיף 3 חלמונים

אם הבצק יבש להוסיף כף מים.

לעטוף היטב בניילון נצמד ולהכניס למקרר לשעה.
להוציא מהמקרר לחצות ל – 2 .
בעזרת שתי ניירות אפייה לרדד ולשטח או לקרוץ על רינג או תבנית 24.
להכניס לתנור על 180 מעלות עד להשחמה קלה .

את יתר הבצק לאפות כשהבצק מרודד ולפורר אותו לפירורים.

בינתיים נכין את הקצפת :
להקציף
2 שמנת מתוקה
להוסיף חצי כוס סוכר
1 אינסטנט וניל
1 סוכר וניל
500 גבינה לבנה

כשהתחתית מוכנה לסדר קצפת ומעל פירורים ושוב קצפת ופירורים עד לסיום הקצפת

הכנתי אותה גדולה מאוד למטרה מסויימת לכן הכפלתי כמויות
המתכון מתאים לתבנית 24.

עוגת גבינה ופירורים_ירדנה ג'נאח
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

721 מתכונים