Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים לתחתית:
200 גר’ שוקולד מריר איכותי 72%
100 גר’ מחמאה
4 ביצים
1 כוס סוכר
1 סוכר וניל
1 כוס קמח תופח

מוס נוגט:
1 שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד נוגט
1 שמנת מתוקה

גנאש:
1/2 שמנת מתוקה
1 שוקולד חלב
2 כפות שוקולד נוגט

אופן הכנה:
ממיסים את השוקולד עם החמאה ומצננים מעט
להפריד ביצים להקציף חלבונים עם סוכר וסוכר וניל לקצף חזק. להנמיך מיקסר להוסיף חלמונים.
להוסיף את השוקולד לקצף בתנועות עטיפה. לנפות את הקמח תופח על העיסה ולאחד בתנועות עטיפה עד שהקמח נטמע בתערובת.
ניצוק לתבנית 26 ונאפה כ-30 דקות 180 מעלות. לא לייבש אותה. לצנן.

הכנת המוס:
להמיס יחדיו :
1 שמנת מתוקה עם השוקולד נוגט. לערבב שלא יהיו גושים לצנן. לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר ל4שעות. לאחר 4 שעות להוציא מהמקרר להעביר לקערת המיקסר להוסיף 1 שמנת מתוקה ולהקציף למוס יציב.
ליצוק על העוגה וליישר.
להכניס למקפיא לחצי שעה בינתיים

הכנת הגנאש:
להמיס יחדיו את השוקולד נוגט ושמנת לערבב טוב לאיחוד. לצנן מעט ואז לצפות מעל המוס נוגט. להכניס למקרר לקירור לכמה שעות עדיף ללילה.

עוגת בראוניז ומוס נוגט
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

130 מתכונים