Share with:


חלבי

אופן הכנה

🔥🔥❤️❤️❤️
מתכון:
200 גרם חמאה קרה
250גרם קורנפלור
200 גרם קמח
120 גרם אבקת סוכר
3 חלמונים
כף גרדת לימון
כפית תמצית וניל איכותי
2כפות חלב
1 אבקת אפיה

לקרם ריבת חלב:
1 שמנת מתוקה
רבע כוס חלב
2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
2 כפות ריבת חלב

אופן הכנה:
במעבד מזון שמים חמאה קמח ואבקת אפיה וקורנפלור ואבקת סוכר בפולסים עד פירורים מוסיפים את שאר החומרים עד קבלת בצק רך ונעים. עוטפים בניילון למקרר לשעה.
פותחים את הבצק לעובי 4 מ"מ. מסדרים במגש עם נייר אפייה. אופים 170 מעלות 8 עד 10 דקות
מקררים לגמרי את העוגיות.
מכינים את הקרם.
מקציפים חלב שמנת ואינסטנט פודינג 2 דקות ומוסיפים את הריבית חלב מקציפים עד קבלת קרם יציב.
מזלפים או מורחים את הקרם.
מעטרים עם ריבת חלב וקוקוס קלוי.
בהצלחה🌹🌹🌹

עוגת אלפחורס עם קרם ריבת חלב מעוטרת בריבת חלב וקוקוס קלוי_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

אריה רוזנשטוק

250 מתכונים