Share with:


ללא גלוטן פרווה

אופן הכנה

1 אבקת אפייה
חצי כוס מים
חצי כוס שמן
1 מחמאה רכה
4 כפות סוכר
לערבב טוב
להוסיף 5 כוסות קמח תמי
שעה במקרר
לרדד עלה לאורך
לחתוך צדדים שיהיה ישר
למרוח ממרח תמרים להוסיף אגוזים קצוצים
( לא חייב אגוזים מי שרוצה להכין לילדים)
לגלגל עם הנייר כמה שיותר צמוד
הבצק רך מידי
אני לא מרימה עם סכין חותכת את הנייר אפייה מהצדדים עם סכין חד של בשר
מעבירה לתבנית שיש בא כבר נייר אפייה
מעל שמה את הרולדה עם הנייר
שלא תתפרק אל תדאגו כשזה אפוי מתקשה וטעים מאוד
לתנור שחומם מראש 180 עד שמזהיב טוב
לא לחתוך עד שמיתקרר טוב לפזר אבקת סוכר
🧡🙏♥️🧡🙏♥️🧡🙏♥️🧡🙏♥️🧡🙏♥️

מתכוןמתכון

עוגיות תמרים ללא גלוטן מלאים אגוזים קצוצים_מתכון של שמחה אלגלי – מאסטר מתכונים
שמחה אלגליספר המתכונים של
מתכון של

שמחה אלגלי

74 מתכונים