Share with:


פרווה

אופן הכנה

100 גרם קרם קוקוס
1 כוס אבקת סוכר
2 ביצים
1.1/2 כוסות שיבולת שועל
כף תמצית ווניל
כף פריכוז קפוא תפוז
כפית /חצי תמצית שקדים לא מרוכז
1/4 כפית אבקת אפיה
כוס אגוזים גרוסים גס
3-2 כפות קמח קונדיטור

לערבב כל המרכבים
בידיים ליצור כדורים
להניח בתבנית מרופדת ולפחוס אותם מעט..
להניח על כל עוגיה שקד / אגוז.
להכניס התבנית לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות להזהבה קלה .

מאד טעימות

עוגיות שיבולת שועל יאמי טעמי ללא גלוטן
ג'וליאנה רומני חכמוןספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה רומני חכמון

63 מתכונים