Share with:


כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487
כוס קמח תפוחי אדמה
כוס וחצי כוסות שקדים טחונים
1/2 כוס אבקת סוכר
150 גר' מחמאה
רבע כוס מיץ תפוזים
גרידת תפוז
ביצה לארג'
מעט ווניל
ללוש את כל החומרים במג'ימיקס.
לעטוף לא להכניס למקרר, לשמור במקום מוצל למשך 15-20 דקות.
לרדד בין 2 ניירות אפייה
לקרוץ כל קורצן זמין שיש לכן.
להניח על משטח סיליקון או נייר אפייה.
להניח את התבנית בצד למשך 20 דקות.
לחמם תנור 170 מעלות ולאפות 15 דק או עד להזהבה עדינה

מתכוןמתכון