Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

100 גר חמאה /מחמאה/מרגרינה
1 כוס קמח מנופה
500 גרם קמח תפו',א או קורנפלור
2 ביצים L
כוס אבקת סוכר
1 כף יין לבן או חומץ
1 כף תמצית וניל

מלית ריבה:
1/2 צינצנת ריבת דובדבן עבור האיסינג רויאל
150גרם אבקת סוכר
6-7 כפיות של חלב או מים

ההכנה במעבד מזון או מיקסר לערבב מחמאה עם אבקת הסוכר עד שהמרקם קרמי ותפוח מוסיפים קמח תפו"א או הקורנפלור רצוי מנופה בהדרגה מוסיפים את הקמח הרגיל הביצים עד שמתקבל בצק אחיד מגבשים למלבן עוטפים בניילון ניצמד למקרר ל1/2 שעה לאחר החצי שעה להכין כדורים בגודל ביצה לעבוד תמיד על קמח תפוחי אדמה או קורנפלור לשים בתבנית במרחקים מרחק 2 סמ וולעשות שקעים באמצע כמו קובה על כל עוגיה לשים ריבה ולהכניס למקרר התבנית ל10 דקות לחמם תנור 170 מעלות כ10 דקות בתנור הכנת האיסינג לערבב בקערה את אבקת הסוכר עם המים או החלב בעדינות לערבב עם מקצף ידני עד שהאיסינג שקוף או איך שרוצים ולזלף על העוגיה

עוגיות שונות
הלנה בן-חמוספר המתכונים של
מתכון של

הלנה בן-חמו

125 מתכונים