Share with:


פרווה

אופן הכנה

מתכון

1 כוס שמן
11/2כטס סוכר
2 סוכר וניל
3 ביצים
חצי כוס מים
חצי כוס שומשום
חצי כוס אניס
2 כפות גרדת תפוז
2 אבקת אפייה
1 ק"ג קמח אולי לא צריך את כל הקילו לשים לב
אופן הכנה:
בקערת המיקסר עם וו גיטרה נשים את כל החומרים מלבד הקמח ואבקת אפייה.
נוסיף בהדרגה את הקמח ואבקת אפייה. עד קבלת בצק רך ונעים.
לשים לב שלא יהיה קשה.
מנוחה חצי שעה מכוסה.
לפתוח את הבצק דק 3 מלימטר
לאפות 180 מעלות 15 דקות עד הזהבה.
בהצלחה 🌹🌹🌹

עוגיות רייפעת_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

270 מתכונים