Share with:


חלבי

אופן הכנה

עם פטנט בלעדי גאוני איך לשמור על עוגיות מקושטות ועשירות
____________________
2 חפיסות שוקולד (400 גרם)
הבחירה שלי כאן:
200 גרם שוקולד ספלנדיד טעם מוס ג'נדויה
200 גרם שוקולד בטעם אספרסו
100גרם חמאה
3ביצים L
2/3 כוס סוכר לבן
1/3 כוס קמח לבן
1/2כפית אבקת אפייה
קורט מלח עבה – ממש חצי כפית שטוחה.

קישוט : ממליצה על חתיכות אוריאו, או סניקרס, או חתיכות אגוזי מניחים אותם ממש אחריי האפיה שהעוגיות חמות, נותנים להן לשקוע מהחום.

אופן הכנה
מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר לקצף אוורירי.
ממיסים את השוקולד, עם החמאה, מערבבים מוסיפים לקצף, מוסיפים מלח קמח אבקת אפייה.

מכניסים למקרר ל15 דקות שהכל יתייצב מעט.
לגלגל כדורים עם ידיים מעט משומנות
לשמור על מרווח.
ולאפות בחום של 180 מעלות כ 10-12 דקות בלבד, עד שהעוגיות סדוקות מעט ,
פותחים תנור, מנחים את התוספות,
סוגרים לעוד דקה שהתוספות יתמזגו עם העוגיה.
מוציאים
לא נוגעים עד שייתייצבו.

מתכוןמתכון

עוגיות פצצת שוקולד – חלבי עם פטנט בלעדי גאוני איך לשמור על עוגיות מקושטות ועשירות_מתכון של המטבח של תכלת
המטבח של תכלתספר המתכונים של
מתכון של

המטבח של תכלת

128 מתכונים