Share with:


פרווה

אופן הכנה

40 עוגיות תמרים מתכון של אימא
(אני אפיתי בתנור לא טיגנתי עדיף פחות שמן)
2 כוסות סולת
חצי כוס קמח,
חצי שקית אבקת אפיה
2 כפות סוכר,
שלושת רבעי כוס מים,
חצי כוס שמן (לחמם את השמן) ,
מעט קינמון

הכנה: ללוש טוב את הבצק להוסיף את השמן כאשר הוא חם אחרי הלישה לפתוח בידים או במערוך בזהירות שלא יסדק ולמרוח ממרח תמרים ליצור רולדה לחתוך ולאפות 180 מעלות חום
הכנת התמרים : חצי חבילה עיסת תמרים, רבע כוס מים קצת פחות מרבע כוס שמן לבשל על הגז עם קנמון ומעט סוכר לערבב עד שהגוש נעשה כמו משחה
בסיום האפיה להכין סירופ: סוכר מים דבש ומיץ לימון ולטבול את העוגיות בדבש

עוגיות מקרוד_זהבה אבילחק
זהבה אבילחקספר המתכונים של
מתכון של

זהבה אבילחק

140 מתכונים