Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

3 ביצים
כוס סוכר
2 כפות סוכר חום דמררה
3 כוסות קמח
קורט מלח
גרידת תפוז
כפית מחית וניל איכותית
חצי כפית אניס טחון
רבע כוס שמן
שקית אבקת אפייה
רבע כפית סודה לשתייה

200 גרם פיצוחים לא קלויים

אופן הכנה:

במיקסר להקציף ביצים שלמות עם כוס סוכר עד שמתקבל קצף בהיר, מוסיפים שמן, קורט מלח, וניל,
גרידת תפוז.
מערבבים בקערה קמח, א.אפייה, סודה לשתייה, פיצוחים אניס ומוסיפים למסה.
לערבב עד שמתקבל בצק יציב ורך מעט
מגלגלים נקניק , מברישים מעל חלמון ביצה מעורב עם חצי כפית קפה.
מניחים בתבנית משומנת
להשאיר רווח הם תופחים
אופים 180 מעלות 35-30 דקות.
מוציאים ומקררים מעט,
חותכים לפרוסות ומחזירים לתנור
140 מעלות ל20-25 דקות

עוגיות ביסקוטי_מתכון של המטבח של תכלת
המטבח של תכלתספר המתכונים של
מתכון של

המטבח של תכלת

128 מתכונים