Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

כמות ל 50 עוגיות שלמות
ארשקי מילוי גנאש וקליק

200 גרם מחמאה או מרגרינה
חצי כוס סוכר

לשים בסיר קטן על להבה בינונית עד להמסת הסוכר לערבב מדי פעם זה יקרה מהר
להוסיף
קורט מלח
חצי כפית סודה לשתיה
כפית וחצי תמצית וניל
לימון סחוט מחצי לימון לערבב כמה שניות ולהוריד מהאש לתת התקררות 5 דקות

להוסיף 2 ביצים

3 כוסות קמח תופח או קמח רגיל ו 3 כפיות אבקת אפיה לערבב ולהחזיר על הגז לערבב 3 דקות זה שלב דומה
לבצק פחזניות הוא יהפוך כמו בצק רכוך .
להוריד מהאש לעשות עיגולים להניח על נייר אפיה .

לשים את מכשיר ארשקי על להבה בינונית שיתחמם לשים את כדורי הבצק ולסגור כמה דקות להרים את
החלק העליון לבדוק שקיבל צבע ולהפוך את המכשיר עכשיו הצד השני יאפה אך לא יקבל גוון ראו תמונות
עכשיו שלב הפרדה בזהירות לא לשבור פשוט להעזר בשיפוד ארוך להוריד לקרר ואז למלא
גנאש
קצפת אחת לשים בסיר קטן על להבה בינונית יחד עם כוס וחצי כוס חד פעמי שתיה קרה פיצפוצי שוקולד
מריר שוקולד מובחר לערבב עד להמסה מלאה להוריד מהאש להעביר לשקית זילוף לשים במקרר
להתקרר בערך חצי שעה ראו תמונות..

עוגיות ארשקי גן עדן
אסיה גילעדובספר המתכונים של
מתכון של

אסיה גילעדוב

63 מתכונים