Share with:


חלבי

אופן הכנה

מתכון :
200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר.
250 גרם קורנפלור .
1 כוס קמח.
שקית אבקת אפייה .
2 ביצים
1/2 כוס סוכר
צבע מאכל ( לא חובה ).
כף תמצית וניל .

למילוי וציפוי העוגיה :
קופסת ריבת חלב .
קוקס לציפוי העוגיה
אפשר אבקת סוכר ( לא חייב ).

אופן הכנה :
במיקסר עם וו גיטרה מערבבית את החמאה ביצים והסוכר עד לאיחוד .
בשלב הזה אפשר להוסיף את הוניל והצבע מאכל.
לאחר מכן מוסיפים את הקמח קרונפול ושקית האפיה ומערבבים עד לאיחוד מס דקות .
מכניסים למקרר את הבצק חצי שעה
על משטח עבודה מפזרים מעט קמח ומרדדים את הבצק לעובי של 2 ס"מ לערך וקורצים עיגולים או כל צורה שאוהבים .
מחממים תנור ל 180 מעלות ואופים בתבנית עם נייר אפיה כ 8 דקות .
שימו לב שהעוגיות נשארים לבנות ומצננים .
לאחר מכן מחצית מהעוגיות במילוי של הריבת חלב וסוגרים לעוגיה שלמה עם החצי השני .
מפזרים מסביב לעוגיה קוקוס או אבקת סוכר
בתאבון ……..

עוגיות אלפחורס_מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים
אבי אלמדויספר המתכונים של
מתכון של

אבי אלמדוי

69 מתכונים