Share with:


חלבי

אופן הכנה

עוגה משגעת לקפה, בדרך כלל מכינה אותה בשתי תבניות אינגליש גדולות, הפעם הוחלט קצת אחרת…בבקשה :::- ….

בצק בחוש:{לשתי תבניות אינגליש ארוכות{
200 גרם חמאה רכה
2 כוסות סוכר
לערבל יחד חזק בקערת המיקסר…ולהוסיף:
4 ביצים [זו אחר זו[
– 3-2 כפיות תמצית ווניל

4 כוסות קמח תופח + כפית שטוחה מלח
+כפית שטוחה סודה לשתיה באבקה – לערבב יחד בקערה לחוד.
2 יוגורט + כ-1/3 כוס חלב.

להוסיף את הקמח והיוגורט לסירוגין, ולבסוף לדלל עם חלב…

לשתי תבניות אינגליש מתאימים נייר אפיה, ויוצקים 1/4 כמות בצק לכל תבנית…..
סירופ שוקולד – מזליפים בנדיבות, ובכל פינה…

ציפוי:
כף גדושה קקאו
כפית אבקת נס קפה + 1/2 כפית קינמון
2 כפות סוכר
שקית ווניל
כוס אגוזים קצוצים
מפזרים את מחצית הציפוי על השוקולד בשווה בין שתי התבניות, מכסים עם 1/4 בצק נוסף לכל תבנית, ומעל מפזרים רק ציפוי באופן שווה בין שתי התבניות…
אופים יחד בחום בינוני 180 מעלות, כ-35 דקות

מתכון : חבר/ת קבוצת מאסטר מתכונים

עוגה לקפה משודרגת
גילה כהן-אבניספר המתכונים של
מתכון של

גילה כהן-אבני

55 מתכונים