Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים:
כוס מידה אוניברסלית
6 ביצים לארג'
כוס וחצי סוכר
חצי כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
גרידת תפוז
2 כוסות קמח תופח
כפית סוכר וניל
שקית אבקת אפיה
2 כפות שוקולד נוטלה
כף קקאו
קורט מלח
אופן ההכנה
להפריד ביצים
במיקסר מקציפים את החלבונים ביחד חצי כוס סוכר וקורט מלח לקצף יציב
בקערה נוספת להקציף את החלמונים עם כוס סוכר לקצף אוורירי כמו גוגל מוגל ולהתחיל להוסיף שמן בזרם דק תוך כדיי הקצפה,
להוסיף את שאר המצרכים למעט השוקולד והקקאו לערבל עד שנתקבל קצף חלק.
לקפל את קצף החלבונים אל התערובת בתנועת קיפול שלוש ארבע פעמים , לא להוסיף את הקצף בבת אחת.
לחלק את המסה ל 2 קערות
בקערה אחת להוסיף את השוקולד המומס והקקאו ולערבב בתנועות קיפול.
לשמן מעט תבנית אפיה
לצקת את המסה הלבנה,לנער את התבנית
לצקת מעלייה את המסה השוקולדית
ועם שיפוד לשחק בין התעורובות לקבל טקסטורה
לאפות בתנור מחומם מראש
180 מעלות חום סטטי לא טורבו.
45-50 דק'

מתכוןמתכון