Share with:


בשרי

אופן הכנה

המתכון:
כ-10/12 עגבניות בינוניים (לחתוך את החלק העליון של העגבניות, להעביר סכין בדפנות ובעזרת כפית לרוקן את פנים העגבניות ולהשאיר עובי בדפנות)
להקפיד לא לפגוע במעטפת העגבנייה

לתערובת:
חצי קילו בשר טחון
1 כוס (חד פעמי קר)אורז (שטוף היטב)
חופן של עלי סלרי קצוץ
1 כף שמן
רבע כוס מים
1 כף מחוקה של רסק עגבניות
1 כף מרק עוף
כפית פלפל שחור
לערבב היטב.
יש למלא את העגבניה

אופן ההכנה:
להניח בסיר עם מעט שמן, עלי סלרי קצוץ, שיני שום קצוץ, נענע קצוצה ואת ליבת העגבניות שרוקנו ולהניח את העגבניות הממולאות
ולאדות כרבע שעה על אש קטנה.
לרוטב:
2 לימון (טרי) סחוט, חצי כף מלח ו3 כפות וסוכר
1 כף של רסק עגבניות
2 כוסות מים
לטעום טעמים ולשפר
לשפוך את הרוטב על העגבניות

הנוזלים אמורים להגיע עד לפני גובה העגבניה

להביא לרתיחה עדינה, מכסים את הסיר ומבשלים כשעתיים על אש קטנה.
אם נשאר מהתערובת אפשר למלא גם בפלפלים או פשוט להפחית כמויות

מתכוןמתכון

עגבניות ממולאות עם אורז ובשר טחון ברוטב חמוץ מתוק_עדינה בטש
עדינה בטש - Adina Batashספר המתכונים של
מתכון של

עדינה בטש - Adina Batash

43 מתכונים