Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים

שלוש וחצי כוסות קמח
כף שמרים
שני כפות סוכר
כף עראק
כפית מלח
שני כוסות מים ‏

אופן הכנה
בקערת המיקסר לשים קמח שמרים סוכר מלח עראק מים ללוש ‏היטב לקבלת בצק רך ‏מאוד לכסות את הבצק לחצי שעה להכפלת הנפח ‏כעבור חצי שעה להקפיץ את הבצק ‏לתת מנוחה לעוד חצי שעה ושוב להקפיץ את הבצק לתת מנוחה לעוד חצי שעה שלוש פעמים לחמם שמן להכניס גזר לשמן לקרוץ עיגול מהבצק ליצור חור ‏באמצע הבצק להניח על השמן החם לטגן בשני צדדים.

‏כשגומרים לטגן

אפשר לפזר אבקת סוכר מעל ‏

בתיאבון

ספינג מעדן
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים