Share with:


בשרי

אופן הכנה

800 גר קמח מנופה
3 כפות מיונז
2 כוסות מים פושרים
כפית מלח

מילוי בשר
500 גר בשר טחון
3 יח בצל חתוך דק
כפית קימל
כפית מלח
כפית כמון
כפית פלפל שחור
3 כפות שמן זית

לוקחים מיקסר עם וו קיטרה מנפים קמח מוסיפים מלח ,מיונז מערבבים ומוסיפים בהדרגה מים עד יוצא גוש בצק .לשים עם ידיים .כל המרכבים בשר לערבב
מחלקים בצק ל4 חתיכות עושים גליל וחותכים לחתיכות 3סיימ מרדדים כל חתיכה ממלאים בבשר ובצל וסוגרים לעיגול מורחים עם ביצה ומפזרים שומשום ולתנור שחוממם ל180 מעלות ל40דק ומוכן לזלול.

סמבוסק
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

98 מתכונים