Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

חומרים :
2 חצילים
1 גמבה
מלח
שמן זית

חומרים לרוטב:
1 בצל
1 מלפפון חמוץ
כמון
1 כף חומץ
1 כף מיץ לימון
פטרוזיליה

אופן ההכנה:
לפרוס את החצילים..לסדר בתבנית תנור על נייר אפייה, לבזוק מלח…למרוח כל פרוס עם שמן זית משני הצדדים…לאפות בתנור על גריל עד להזהבה
לצלות את הגמבה…לפרוס לרצועות.

הכנת הרוטב:
לקצוץ את מלפפון החמוץ והבצל…ורצועות הגמבה …להוסיף את שאר החומרים…
לאחר אפיית החציל…לסדר בכלי…לפזר מעל את הרוטב.
*** הכמויות לפי בחירתכם.
בהצלחה!🍆🍆

סלט חצילים וגמבה אפויים עם רוטב חמוץ_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

948 מתכונים