Share with:


בשרי

אופן הכנה

לקלוף תפוחי אדמה ולרוקן את הפנים כמו כן את החציל. (ראו תמונה )

למילוי :

רבע קילו בשר אדום טחון ,חצי חבילה פטרוזיליה, בצל לקצוץ בסלייסר.לערבב היטב ולשים כפית מלח , רהע כפית פלפל שחור ,וראס אל חנות חצי כפית או בהרט.למלא את החצאי סירות .לטגן בצל לרצועות להכניס כף רסק עגבניה לפרוסות מלח פלפל חריף או מתוק.לבשל מעט עם כוס מים לאחר כ7-8 דקות לשפוך על הממולאים .

להכניס לתנור לשעה שעה ורבע

לפזר מעל פטרוזילה או כוסברה

סירות חציל ותפוחי אדמה בתנור
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

800 מתכונים