מצרכים :
חבילת עלי סיגר מרובעים
מכינים סירופ סוכר:
3 כוסות סוכר
2 כוסות מים
כפית מיץ לימון טרי
להרתיח את כל מרכיבי הסירופ על הגז על אש גבוהה במשך רבע שעה בערך או עד לקבלת סירופ סמיך מעט.
למילוי :
2 כוסות שקדים טחונים
1 כוס שבבי קוקוס
קמצוץ גרידת לימון
להוסיף כמה כפות מסירופ הסוכר שהכנו לפי הצורך בערך 5 כפות או יותר עד ליצירת עיסה דביקה מעט
אופן ההכנה :
-לקחת בצק עלי סיגר לחתוך אותו ל 4 משולשים לשים מעט מהמילוי (ראה תמונה)
– לגלגל להדביק בחלבון ביצה
– לטגן בשמן עמוק
– אחרי טיגון לטבול בסירופ סוכר שהכנו
בהצלחה✨✨✨