Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

מצרכים :
חבילת עלי סיגר מרובעים
מכינים סירופ סוכר:
3 כוסות סוכר
2 כוסות מים
כפית מיץ לימון טרי
להרתיח את כל מרכיבי הסירופ על הגז על אש גבוהה במשך רבע שעה בערך או עד לקבלת סירופ סמיך מעט.

למילוי :
2 כוסות שקדים טחונים
1 כוס שבבי קוקוס
קמצוץ גרידת לימון
להוסיף כמה כפות מסירופ הסוכר שהכנו לפי הצורך בערך 5 כפות או יותר עד ליצירת עיסה דביקה מעט

אופן ההכנה :
-לקחת בצק עלי סיגר לחתוך אותו ל 4 משולשים לשים מעט מהמילוי (ראה תמונה)
– לגלגל להדביק בחלבון ביצה
– לטגן בשמן עמוק
– אחרי טיגון לטבול בסירופ סוכר שהכנו
בהצלחה✨✨✨

מתכוןמתכון

סיגרים במילוי שקדים_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי

134 מתכונים