Share with:


חלבי

אופן הכנה

מי לא אוהב שוקולד?
כי אין על שוקולד..
הדבר שנמס לך בפה ומעורר את כל החושים..
הדבר המנחם לשעת צרה..
הדבר המתוק שילדים רצים אליו ומוכנים לעשות בשבילו הכול
הקוביה שמקשרת בשעת כעס..
ה"דבר" ששולחים למי שבא לך לחזר אחריה…כי אין יותר מתוק מזה..
אז קבלו מתכון מנצח:
בן 7 ל 9 יחידות

צריכים:
400 גרם שוקולד מריר
150 גרם חמאה
3/4 כוס סוכר
5 ביצים
3/4 כוס של קמח תופח.
ועוד כמה קוביות שן שוקולד שחור או לבן כדי להכניס לתוך הסופלה

ועכשיו להכנה:
1. ממסים את החמאה הסוכר והשוקולד על בן מארי ( סיר מים רותחים ועליו קערה עם השוקולד) ומערבבים לקבלת תערובת אחידה ומורדים מהאש.
2, מוספים את הביצים אחת אחת ומבלעים אותם טוב בתוך התערובת.
מוסיפים את הקמח לקבלת תערובת אחידה לגמרי.
3. לוקחים כוסות לסופלה ומוזגים לתוכן את הבלילה בערך שני שליש מהגובה.
4, מכנסים לכל סופלה 2 קוביות שוקולד או קוביות שוקולד לבן
מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות. זמן האפייה הוא כ-12 דק' (לפעמים קצת יותר או קצת פחות).
5. הסופלה מוכן כשהצדדים אפויים. באמצע יש שוקולד חם ונמס בפה ולמעלה ציפוי קריספי מעולה

סופלה שקולד_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים
שף מיכה כלפהספר המתכונים של
מתכון של

שף מיכה כלפה

157 מתכונים