Share with:


חלבי

אופן הכנה

חצי קילו קמח תופח.
כף שמרים יבשים. (כן גם תופח וגם שמרים. יוצאות אווריריות. לא דחוסות )
כף סוכר
150 גרם חמאה מומסת
קורט מלח
סוכר וניל
כפית רום
כוס ורבע חלב או מים פושרים
4 ביצים

ללוש את הכל ביחד כחמש דקות במיקסר. הבצק רך כמו ספנג. מנוחה שעה מכוסה. לשים כדקה נוספת מכניסים לשקית זילוף גדולה ועושים חור גדול. מזלפים על תבניות סיליקון משומנות ולתת לנוח עוד כעשר דקות. בתנור שחומם מראש כ200 מעלות עשרים דקות הסברינה צריכה לצאת יבשה. כך היא סופגת אחרי זה יותר נוזלים מהסירופ ויוצאת אוורירית ביותר

סברינות ספוגות סירופ רום
ריקי גבאיספר המתכונים של
מתכון של

ריקי גבאי

52 מתכונים