Share with:


חלבי

אופן הכנה

בצק שמרים מצוין, מתאים למילוי גבינה, מלית שאוהבים …קרדיט לקרין גורן על הבצק !!!
חומרים:
1/4 כוס חלב פושר
1.5 כפות שמרים (חצי קוביה שמרים טריים)
**** לערבב עד להמסת השמרים
3.5 כוסות קמח
100 גר חמאה רכה
2 ביצים L
1 שמנת חמוצה
1 סוכר וניל /,1 כף תמצית וניל
1 כף רום
1/2 כוס סוכר
קורט מלח
1/2 כפית משפר אפיה
הכנת סירופ סוכר:
1/2 כוס סוכר
3/4-כוס מים
1/2 כפית מיץ לימון
***** לבשל על אש בינונית כ-15 דקות

הכנת הבצק:
לתוך קערת המיקסר לשים את כל החומרים …ללוש כ-5 דקות.
(מתקבל בצק רך ..זה בסדר לאחר התפחה הבצק מתייצב אבל עדין ונעים לרידוד)
להכין ערב קודם ולהתפיח לילה במקרר…
(להכנה באותו יום..להתפיח שעתיים)

להכנת הקרואסונים…
לחלק את הבצק לשני כדורים, לרדד כל כדור למלבן,
בגודל כ 20/30 סמ בערך….למרוח את המלית שבוחרים או פצפוצי שוקולד על צד אחד של המלבן לאורכו….לקפל את הצד הריק על הצד עם המילוי, לחתוך משולשים , לגלגל, להניח בתבנית ולהתפיח חצי שעה….
לאפות בחום 170 כ- 25 דקות או עד להזהבה.
בהצלחה!!🥐🥐🍷🍷

קרואסון שמרים במילוי פיצפוצי שוקולד🥐🥐🥐☕☕_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

220 מתכונים