Share with:


חלבי

אופן הכנה

340 גרם קמח .
6 גרם שמרים .
130 מ"ל מיץ תפוזים .
2 גרם מלח .
3 ביצים M .
170 גרם חמאה רכה .

סירופ :
400 מ"ל מים .
400 גרם סוכר .
2 מיץ תפוזים.
כף וניל.

מילוי:
500 גרם שמנת מתוקה .
אבקת סוכר

לעיטור :
דובדבנים.

אופן ההכנה :

  1. מערבבים את הקמח ביחד עם השמרים ולאחר ערבוב של 13 דקות מוסיפים את המיץ תפוזים ומערבבים עד לעיסה אחידה מכסים בניילוו נצמד עד להחפלת הנפח כשעה .
  2. לאחר התפחה מחזירים את הבצק למיקסרותוך כדי ערבוב מוסיפים ביצים טרופות בהדרגה עד לאיחוד מלא עם הבצק.
    3.מוסיםים בהדרגה את החמאה עד שהבצקמאחד את כל המרכיבים מוסיפים את הוניל .
    מעבירים את כל המסה לשקית זילוף עם צנטר חלקוממלאים את התבנית עד לגובה שני שליש .
    4.מתפיחים פעם שניה עד שהסברינה מגיעה לגובה התבנית ומעבירים לאפיה בחום של 200 מעלות כ 25 דקות .
  3. במקביל מכינים את הסירופבסירומביאים לרתיחה .
    מוציאים את הסברינה מהתנור ומקרריםלטמפרטורת החבר לאחר מכן טובלים את הסברינות בסירופ כדקה כל צד ומעבירים למגש.
  4. מקציפים שמנת ואבקת סוכר .
  5. חותכים את תיתית הסברינה ליציבות בהגשה ומזלפים פנימה את הקצפת ומעטרים .

סברינה_מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים
אבי אלמדויספר המתכונים של
מתכון של

אבי אלמדוי

33 מתכונים