Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבשל מהמטבח של מומי, באהבה💖
תבנית עגולה 24 ס"מ
בסיס עוגת גבינה פירורים
2 כוסות מדידה קמח לבן או 280 ג.
2 כפיות אבקת אפייה
1/3 כוס או 70 גרם סוכר לבן
1 שקית סוכר וניל
200 גרם חמאה קרה
4 חלמונים L
מלית גבינה
2 מיכלים שמנת מתוקה 38%
1 כוס סוכר לבן
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
1 גביע שמנת חמוצה 15%
500 גרם גבינה לבנה 5%
אופן הכנה…
בצק עוגת גבינה פירורים: מחממים תנור ל-180 מעלות.
במעבד מזון מעבדים קמח, אבקת אפייה, 1/3 כוס סוכר, סוכר וניל וקוביות חמאה לתערובת פירורית. מוסיפים חלמונים ומעבדים בלחיצות קצרות (פולסים) רק עד לקבלת בצק פירורי.
מהדקים בידיים/מערוך/בין שתי ניירות אפייה, מה שנוח לכם, את הבצק לנייר אפייה ומעבירים לתבנית, מכניסים לתנור ל 20 דקות, שימו לב, כל אחד והתנור שלו, שלא יישרף. נותנים לזה להצטנן לגמרי. חורצים עיגול עם התבנית ומניחים על קרטון או צלחת הגשה או כל מצע ישר. את יתרת התחתית, מפוררים לפירורים ומניחים בתוך שקית במקרר.
מלית עוגת גבינה פירורים…
במיקסר מקציפים שמנת מתוקה, כוס סוכר, אינסטנט פודינג ושמנת חמוצה עד לקבלת קרם יציב.
מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים גבינה ומקציפים עוד כמה שניות לאיחוד.
משטחים את תערובת הגבינה בתבנית העוגה, מעל התחתית האפויה. מוציאים מהמקרר את שקית הפירורים, מפוררים שוב בידיים את הפירורים ומפזרים בעדינות מעל מלית הגבינה. מעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות, להתייצבות. אפשר ומומלץ גם במקפיא. פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים.
בהצלחה ובתאבון💖

מתכון כתוב + סרטון להכנת עוגת גבינה פרורים_מתכון של טלי כהן שטרלינג
טלי כהן שטרלינגספר המתכונים של
מתכון של

טלי כהן שטרלינג

25 מתכונים