Share with:


חלבי

אופן הכנה

ערב טוב 🙂 שימי כלף תודה ענקית חברים שלנו קבלו מתכון מטורף באהבה
Rachel Dushitz
מרחלי ושימי

בצק
550 גרם קמח
200 גרם חלב
25 גרם שמרים טריים
7 גרם מלח
110 גרם סוכר
2 ביצים L
180 גרם חמאה

מלית סוכר וקינמון
חמאה מומסת 100 גרם
סוכר 250 גרם
קינמון כף 1 אפשר להוסיף עוד אם רוצים
סוכר וקינמון לערבב ביחד

מלית טופי קרמל
160 גרם סוכר
100 גרם שמנת מתוקה
30 גרם דבש
60 גרם חמאה
מקל וניל

אופן הכנה למלית טופי קרמל
בסיר על אש נמוכה נקרמל סוכר לצבע ענבר מעט כהה
נוסיף שמנת תוך ערבוב תמידי עם כף עץ לאחר שקיבלנו קרמל נכבה את האש
ונוסיף את החמאה והדבש ומקל הוניל שחצינו

לקישוט
שמנת חמוצה גביע אחד
אבקת סוכר מעט לטעם
לערבב ביחד שמנת חמוצה ואבקת סוכר
שקדים ופאקן קלוי

אופן הכנה לבצק
במיקסר עם וו גיטרה נערבב את כל החומרים חוץ מי מלח לאחר שהבצק מתאחד להוסיף את המלח ולתת עוד עירבוב הבצק יוצא דביק לא לדאוג להכניס למקרר עטוף בניילון ללילה
וניפתח בעזרת קמח שלא ידבק לנו הבצק לשולחן
ונמרח את החמאה ונפזר סוכר וקינמון
נגלגל לרולדה ונחתוך בערך 4 סנטים כל חתיכה
ונניח בתבנית אינגליש גבוה 4 יחידות
לאחר נתן תפיחה בתנור סגור
עד להכפלת הנפח

נחמם תנור
זמן תנור
תלוי בתנור בערך 150/170
זמן אפיה בערך 30/40

לאחר אפיה נשפוך מעל טופי קרמל
נקרר מעט ואז בעזרת כף נשפוך שמנת חמוצה
ונקשט בשקדים ופקאן

בהצלחה חברים שלנו😘😘😘
מחכים לתמונות וביקורות

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת סינבון בריוש מטורף לגמרי 🔥🔥🔥🔥_מתכון של  ירדנה ג'נאח
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

769 מתכונים