Share with:


בשרי

אופן הכנה

פורסם על ידי ‏‎Zehava Avilhak‎‏ ב- יום חמישי, 30 באפריל 2020

יאמי יאמי יצא אשששש

בצק:
על כל ק"ג בורגול דק קילו וחצי סולת לשטוף היטב את הבורגול להניח בקערה מלאה במים להניח לחצי שעה לשפוך את המים מהקערה ולסחוט מעט עם הידיים לצרף לסולת ללוש לפזר מלח ולהניח בצד עד להכנת המלית תודה רינת משעלי על בצק מוצלח וטוב

המילוי שלי :
בצל בינוני, 4 עלים מ 4 גבעולי סלרי לקצוץ, 3 שיני שום לכתוש ,מלח ,פלפל שחור גרוס, מעט בהרט
לטגן את הבצל והשום להוסיף את הבשר ושאר המצרכים עד שצבע הבשר משתנה

מרק סלק:
לטגן 2 בצלים סגולים עם סוכר לחתוך סלק ולכסות במים לגרד סלק אחד להוסיף 2 כפות רסק על הבצל המטוגן לערבב היטב להוסיף סלק מגורד לערבב להוסיף את הסלק החתוך והמים לתבל 1 כף מלח מעט פלפל שחור לסחוט 2 לימונים להוסיף לסיר
לחתוך סלרי ולהוסיף לסיר

לבשל עד שהסלק מתרכך

בהצלחה ❤❤❤

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון  המחשה להכנת קובה _זהבה אבילחק
זהבה אבילחקספר המתכונים של
מתכון של

זהבה אבילחק

140 מתכונים