פורסם על ידי Sigalit Yamen ב- יום ראשון, 30 באוגוסט 2020
עוגת פרג שקדים לחג לשבת ולכל ימות השנה אהבתי מאוד
סיגלית ימין
כוס אוניברסלית
תבנית מאורכת עמוקה
מצרכים
6 ביצים
1 כוס סוכר
2 כוסות קמח מנופה
1 כוס פרג
3/4 כוס שמן
כוס קוקס
1 כוס מים
1 אבקת אפייה
1 סוכר וניל
ציפוי
חופן שקדים מולבנים
אופן ההכנה
להקציף ביצים שלמות לקצף יציב .להסיף סוכר. סוכר וניל להוריד את מהרות המיקסר להוסיף
שמן בהדרגה . להוסיף מים .בקערה נפרדת לערבב את הקמח הפקת אפיה פרג קוקוס, להסיף לבלילה עד שהכל נטמן .לשמן תבנית עם נייר אפיה לצקת את הבלילה לפזר מעל שקדים
לאפות את העוגה על חום. 180 מעלות. 60 דקות אצלי לבדוק כל אחת והתנור שלה
בהצלחה סיגלית ימין