Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

5 ביצים
חצי כוס קקאו
כוס שוקולית
כוס וחצי שמן
כוס סוכר
2 כוסות קמח/ כשר לפסח
1.5 שקיות אבקת אפייה
חצי כוס קוקוס (אפשר לוותר למי שלא אוהב)
2 סוכר וניל
2 כוסות מים רותחים
150 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות.

במיקסר או במטרפה ידנית לערבב ביצים,סוכר,קקאו,שוקולית,שמן,קוקוס ותמצית וניל
נוסיף קמח ואפייה ולערבב היטב.
בקערת או בסיר קטן שמים את קוביות השוקולד עם המים הרותחים ומערבבים עד המסה מלאה של השוקולד ונשפוך על עיסת המוכנה .לערבב היטב עד לאיחוד
לשמן תבנית מספר 26 בכל צורה שאוהבים או תבנית חד פעמית הסטנדרטית של העוגות לאפות בחום 170 מעלות כארבעים דקות או עד שהקיסם יוצא יבש.
מוצאים עוגה מהתנור,לחורר הרבה בעזרת סכין ונשפוך כוס מים רותחים מעורבבים בכפית נס קפה עלית הפשוט.

העוגה יוצאת גבוהה ועסיסית…ניתן לצפות גאנש שוקולד קצפת מה שבא לכם…

עוגת שוקולד גבוהה
עינת חנניהספר המתכונים של
מתכון של

עינת חנניה

153 מתכונים