Share with:


חלבי

אופן הכנה

פורסם על ידי ‏‎Jacqueline Fadelon‎‏ ב- יום חמישי, 4 ביוני 2020

לרינג או תבנית בקוטר 24 ס"מ
מצריכים הדרושים לתחתית:
150 גרם ביסקוויטים טוחנים לאבקה
80 גרם חמאה

לבלילת הגבינה
225 גרם גבינת שמנת 30% או 25% שומן
500 גרם גבינה לבנה 9%
200 גרם שמנת חמוצה
175 גרם סוכר
5 ביצים בגודל L
150 גרם שוקולד לבן
80 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה (1/3 כוס)
כפית תמצית וניל

מצריכים הדרושים למוס ריבת חלב:
2 שמנת מתוקה
2 כפות פודינג וניל
4 כפות ריבת חלב


אופן ההכנה
1)מחממים תנור לחום ש
ל 140° מעלות, כאשר בתחתית התנור מניחים תבנית קטנה עם מים רותחים

2)אופן הכנת התחתית
. מערבבים את הביסקוויטים עם החמאה. מהדקים היטב את התערובת לתבנית בקוטר 24 ס"מ מרופדת . מעבירים את התבנית להקפאה עד להכנת המלית מוכנה.

3)להכנת מלית הגבינה, ממיסים את השוקולד לבן עם השמנת המתוקה ושמים בצד

4)מערבבים את הגבינות, הסוכר תמצית וניל. ומוסיפים את הביצים, אחת אחרי השניה ומערבבים לתערובת אחידה.

5)מוסיפים את התערובות השוקולד והשמנת ומערבבים עד לאיחוד. יוצקים בעדינות את המלית על התחתית הביסקוויטים ואופים כשעה🕛 בתנור שחומם מראש ל140 מעלות ועד שהשוליים יציבים והמרכז מעט רוטט אם אתם מזיזים התבנית. העוגה לא צריכה להשחים.
אחרי שהעוגה מוכנה מוציאים אותה לחצי שעה על השיש להתקרר ומכניסים למקרר עד להכנת המוס ריבת חלב


6)אופן הכנת המוס ריבת חלב מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג וניל עד ליציבות ומקפלים את ריבת חלב עד ליחוד


7)מחלצים את העוגה ומניחים אותה על תחתית או כלי הגשה
מסדרים שקף סביב ויוצקים על העוגה מיישרים ומכניסים למקפיא לשעה ואפשר לקשט השמיים הם הגבול

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון המחשה להכנת עוגת גבינה אפוייה עם שוקולד לבן ומוס אלפחורס_זקלין פדלון
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

430 מתכונים