Share with:


בשרי

אופן הכנה

פורסם על ידי ‏‎Zehava Avilhak‎‏ ב- יום שני, 7 באוקטובר 2019

1 כוס עדשים
1 כוס גרגירי חומוס
בצל גדול
חבילת פטרוזיליה קצוצה
4 גבעולי כרפס
חצי ראש כרפס
5 עגבניות מגורדות
מעט פלפל שחור
כפית מרק עוף
רבע כפית כורכום
מלח
כף קמח
מיץ מלימון
אטריות למרק

אופן ההכנה
בשלתי בשר ראש בסיר לחץ חתכתי לקוביות והוספתי למרק
1 כוס עדשים כתום 1 כוס עדשים שחור
1 כוס גרגרי חומוס בצל גדול חתוך חצי חבילת פטרוזיליה גבעולים של כרפס חצי כוס ראש כרפס 4 עגבניות בינוניות מגורדות (הפעם הוספתי גם קשואים תפוחי אדמה וגזר ) כפית פלפל שחור כפית מרק עוף רבע כפית כורכום מלח לפי הטעם מאדים את הבצל מוסיפים את שאר המצרכים ממלאים מים מבשלים על להבה בינונית כמעט שעה וחצי אחרי זה לוקחים כף קמח מערבבים בכוס מים טוב שלא ישארו גושים שופכים למרק מוסיפים מיץ לימון מלימון אחד מי שאוהב יותר חמוץ להוסיף עוד לימון מוסיפים אטריות מנמיכים להבה ומבשלים עוד 15 דקות ולבחוש שהקמח לא ישקע בתחתית כל מי שממהר אפשר לשים הכל בסיר לחץ מקצר את הבישול בשעה את הלימון והקמח להוסיף בסוף ולפזר פטרוזיליה נוספת ואפשר גם כוסברה

הצטרפו לקבוצה שלי : אימהות מבשלות באהבה – זהבה אבילחק

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון  המחשה להכנת מרק חרירה_זהבה אבילחק
זהבה אבילחקספר המתכונים של
מתכון של

זהבה אבילחק

140 מתכונים