Share with:


בשרי

אופן הכנה

פורסם על ידי ‏ג'וליאנה רומני חכמון‏ ב- יום שישי, 19 ביוני 2020

למילוי
1/2 קילו בשר גורמה
1 כף שום טחון
כף טימין יבש
פיטרוזיליה
שמיר
כוסברה
כפית כורכום
כפית גינגר טחון
מלח
להכנת המילוי
למחבת מעבירים את כל הרכיבים
ומטגנים היטב

למעטפת הבסטיל

5 תפוחי אדמה קלופים מבושלים מרסקים למחית גסה
מוסיפים כף שום טחון מלח. וכף טימין יבש כפית ג'ינג'ר
מוסיפים ירוקים וביצה. ומערבבים היטב. להניח בצד
1/4 שעה ואחר עובדים

לעבודה
לוקחים גוש מתפוחי האדמה וממלאים במילוי הבשר סוגרים ומגלגלים
לכדורים. מגלגלים בסולת ואחר בביצה ומטגנים
שבת מבורכת לכולם
תהנו מנדבת באהבה אליכן
אל תשכחו לשתף

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון  המחשה להכנת בסטיל/ לביבת בשר מיוחד ופיקנטי _ג'וליאנה רומני חכמון
ג'וליאנה רומני חכמוןספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה רומני חכמון

59 מתכונים