למילוי
1/2 קילו בשר גורמה
1 כף שום טחון
כף טימין יבש
פיטרוזיליה
שמיר
כוסברה
כפית כורכום
כפית גינגר טחון
מלח
להכנת המילוי
למחבת מעבירים את כל הרכיבים
ומטגנים היטב
למעטפת הבסטיל
5 תפוחי אדמה קלופים מבושלים מרסקים למחית גסה
מוסיפים כף שום טחון מלח. וכף טימין יבש כפית ג'ינג'ר
מוסיפים ירוקים וביצה. ומערבבים היטב. להניח בצד
1/4 שעה ואחר עובדים
לעבודה
לוקחים גוש מתפוחי האדמה וממלאים במילוי הבשר סוגרים ומגלגלים
לכדורים. מגלגלים בסולת ואחר בביצה ומטגנים
שבת מבורכת לכולם
תהנו מנדבת באהבה אליכן
אל תשכחו לשתף