Share with:


בשרי

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

טיפ: שולקת את הקישואים לכמה דקות עם מעט מלח שיתרככו מעט ואז קל יותר לרוקן אותם.
מניחים להם להתקרר ומרוקנים את התוכן.
מבשלים את האורז עד לרתיחה, מסננים ושוטפים.

מערבבים קילו בשר טחון עם כוס אורז מבושל, מטבלים כפית מלח, חצי כפית פלפל לבן, כפית כמון, רבע כפית כורכום, מעט אגוז מוסקט, מעט בהרט, וממלאים את כל הקישואים.
לרוטב:
מחממים מעט שמן, מטגנים בצל קצוץ
מוסיפים 4 עגבניות מגורדות, ואת כל התכולה שרוקנו מהקישואים, מטבלים מעט מלח, מעט סוכר פלפל לבן.
מניחים את הקישואים הממולאים יוצקים מעליהם את הרוטב מכסים ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור
180 מעלות עד שיזהיבו וישחימו.