Share with:


בשרי

אופן הכנה

3 כוסות שעועית שהושרו יום קודם .
לבשל במים את הבשר והרגל כ 15 דקות ולשטוף היטב .
(בשר מספר 8,5 ) או כל בשר שאוהבים .

סיר גדול עם
רבע כוס שמן ,
2 בצלים גדולים חתוכים
6 תפוחי אדמה קלופים
6 שיני שום חתוכים
2 כפות פפריקה מתוקה
כף שטוחה כורכום
כף מלח .

לערבב הכל יחד ללילה במקרר .(להרתיח ביצים ולהניח מעל .למלא את הסיר במים ולתת רתיחה .לבשל על אש נמוכה למספר שעות .
או להניח על פלטה לאחר רתיחה של 20 דקות .

מרק שעועית / חמין
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

722 מתכונים