Share with:


בשרי

אופן הכנה

1 כוס גרגרי חומוס (מבושלים)
כ 5 פרוסות בשר מספר 5 (את הבשר שולקים קודם בישול של חצי שעה).
2 בצל חתוך גס
10 שיני שום
3 תפוח אדמה קטנים חתוכים גס

אופן ההכנה
לטגן מעט את הבצל להוסיף את גרגירי החומוס, ואת הבשר, תפוחי האדמה והשום
לתבל עם 1 כף גדושה של מרק עוף, כפית פלפל שחור, מעט כמון, 1 כף גדושה של חוויג` למרק, 1 כף של כורכום
להוסיף מים חמים עד גובה הסיר
(לטעום טעמים ולשפר)
להביא לרתיחה להוסיף צרור כוסברה קצוצה
לבשל על אש קטנה כשעתיים עד לריכוך הבשר.
(אם המים מצטמצמים יש להוסיף במהלך הבישול)

מרק בשר עם גרגירי חומוס 🌺_מתכון של עדינה בטש
עדינה בטש - Adina Batashספר המתכונים של
מתכון של

עדינה בטש - Adina Batash

90 מתכונים