Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 ק"ג סולת
2 כוסות קמח ( כוס שתיה חמה)
2 כוסות שמן
2 כוסות מיץ תפוזים ( אפשר מים).
להניח הכל בקערה,
ללוש היטב לבצק רך ונעים.
לחלק את הבצק ל- 5 .
לרדד ולמלא בתמרים.
לגלגל לרולדה
לחתוך למעויינים
לטגן בשמן חם ( לא עמוק מידי).
לטבול בדבש.
חבילת תמרים בוואקום
כפית קינמון ( אפשר יותר)
חצי חבילת ממרח תמרים
לחמם מעט במחבת ולערבב היטב.
הכנת הדבש-
2 כוסות סוכר
כוס וחצי מים
מיץ מחצי לימון
לבשל היטב ( כחצי שעה ).

מקרוד טעים וקל להכנה_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים