Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים:
חבילת בצק עלים
5 תפוחים מקולפים חתוכים לקוביות קטנות
2 כפות צימוקים או פירות יבשים קצוצים
1/4 כוס סוכר
1/4 רבע כפית קינמון
1 כף פודינג וניל

אופן ההכנה :
אל תוך סיר מניחים את כל מרכיבי המילוי על אש יחסית גבוהה.ולערבב כל הזמן.לא לעזוב את הסיר כדי שלא ישרף !
מבשלים עד שהתפוחים מתחילים להתרכך מעט ושרוב הנוזלים מתחילים להצטמצם .
חותכים בצק עלים לריבועים .
שמים כף מהמילוי וסוגרים לצורת מעטפה משני הצדדים מהדקים היטב ומניחים במרווחים על גבי נייר אפיה במגש של התנור.
אופים בחום בינוני 180-200 עד להזהבה .
ניתן לפזר מעט אבקת סוכר

בהצלחה אסתי

מעטפת בצק עלים במילוי תפוחים וצימוקים  🍎_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי

134 מתכונים