Share with:


פרווה

אופן הכנה

החומרים:
4 חלמונים
3 כפות סוכר
קורט מלח
3 כוסות קמח
חצי כוס מים
חצי כוס שמן

חומרים למילוי:
500 גר שקד לבן טחון
4 ביצים
1.5 כוסות סוכר
1 כף גרידת לימון
תמצית מי זהר

הכנה:
בקערה להניח,סוכר,מלח,מים,שמן,חלמונים וקמח בהדרגה עד לקבלת בצק במרקם אחיד,להניח בצד כרבע שעה למנוחה.

הכנת המילוי:
מקציפים את הביצים לקצף תפוח ובהיר,בהדרגה מוסיפים,סוכר ותמצית מי זהר.
מוסיפים גרידת לימון ושקד טחון,מעבירים לשקית זילוף עם צנתר כוכבי

הכנת התחתיות:
מרדדים את הבצק דק ככל האפשר קורצים עיגולים בעזרת כוס גדולה יותר מהתבנית היעודית.מרפדים את התבניות ומהדקים היטב.
מזלפים את עיסת המילוי,מפזרים סוכריות צבעוניות.

אופים ב160 מעלות עד לקבלת צבע זהוב.מקררים מעט ומחלצים את העוגייה מהתבנית
באהבה ענקית…

מספאן שקדים
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

369 מתכונים