Share with:


ללא גלוטן פרווה

אופן הכנה

כל מי שהתחיל לקחת מהצלחת, סיים שורה שלמה!
הדבר היחיד שהוא טריקי זה לקנות
את קמח האורז המיוחד
היא ללא גלוטן
מלאה טעם ומרקם
אתם חייבים לנסות!

בקערה מערבבים יחד (עם כף, לא משהו מיוחד):
2 כוסות עמילן אורז לבן / קמח אורז דביק
נקרא Glutinous rice flour וקונים אותו בחנויות מהמזרח הרחוק
כוס מי ברז
ייווצר בצק אחיד וחלק וממש מעט דביק
צריך להיות נוח לעבודה
מרתיחים סיר גדול עם הרבה מים
מנמיכים את האש לבעבוע עדין
בידיים יבשות עם מעט מקמח האורז עליהן (לא עם מים) מתחילים ליצור כדורים קטנים (בגודל גולה גדולה) מהבצק
משטחים כל אחד וזורקים למים
מבשלים עד שעוגות האורז צפות (כמו ניוקי)
שולפים עם כף מחוררת ומניחים על צלחת לקירור מוחלט
מכינים שתי צלחות:
הראשונה:
2/3 כוס סוכר חום/קנים/דמררה/קוקוס
1/2 כוס שומשום קלוי (קולים ומערבבים על מחבת יבשה עד שהם מתחילים להתפצפץ ויש ריח טוב בכל הבית)
השניה:
2/3 כוס קוקוס קלוי וממותק (אפשר גם קוקוס קלוי ללא סוכר)
טובלים כל עוגת אורז בתערובת הסוכר משני הצדדים ואז הקוקוס
ממש כמו שמצפים שניצלים (שניצל טופו, ברור!)
מניחים בצלחת הגשה
אוכלים בטמפרטורת החדר באותו היום
אפשר לשמור עד 24 שעות במקרר בקופסא אטומה

מנה מתוקה מהפיליפינים-קלה להכנה…מפתיעה בטירוף_מתכון של גלי אלון בובר – מאסטר מתכונים
גלי אלון בוברספר המתכונים של
מתכון של

גלי אלון בובר

27 מתכונים