רכיבים
5 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 כוס שמן
1/2 כף מלח גס
1 ורבע כוסות מים חמים
1 כוס שומשום
3/4 כוס גרעיני חמניה
1/4 כוס זרעי פשתן או קצח
1 כף חומץ
1 כף שמן שומשום מוסיף טעם
1 כפית סוכר דמררה או רגיל
הכנה
לשים הכל בקערה וללוש לקבלת בצק נעים אם יבש להוסיף עוד קצת מים.
לתת כמה דקות לנוח .
לעשות כעכים עגולים או מקלות בעובי בינוני .
לחמם תנור 200 מעלות ולאפות עד לקבלת צבע חום יפה.
לא לשרוף אותם.
כשמוכן להוציא להניח על השיש לקרר את כל המגשים ולהכניס חזרה לתנור ל5 דקות בערך.
מתקבלים קריספיים וטעימים מאוד.