Share with:


צמחוני

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

הם סקסיים בטירוף ביחד
כוסית ערק
והכל הכל וורוד פוקסיה מסביב 😝

ללכת לים
לדוג סרדינים
וקדימה לעבודה
😂😂😂😂😂
סתאםםםםםםם סתאםםםםם

תקנו סרדינים נקיים,
תניחו אותם בקערה עם מלח ולסחוט מלמעלה 2לימונים ,
תנו להם לנוח במקרר לרבע שעה.
להוציא
לשטוף ולנגב.
להכין צלחת עם 2 כוסות קמח ו2 כפות קורנפלור.
וצלחת נוספת עם ביצה טרופה מעט מלח.

לטבול את הסרדינים מכל הכיוונים טוב טוב בביצה ואז בקמח.
למלא בצרמלה
ולטגן
ולקרוא לי לבוא לטעום 😂😝

להכין צרמלה:
1/2 ק"ג פלפל אדום יבש מתוק
1/4 ק"ג פלפל אדום יבש חריף
3 ראשי שום מקולף
1 כף כמון
2 לימונים
רבע כוס שמן
אופן ההכנה: משרים את הפלפלים במים חמים למשך 10-15 דקות.
מייבשים ומסירים את הראש והגרעינים של כל פלפל.
טוחנים את הפלפלים והשום מוסיפים מיץ לימון
מוסיפים את השמן ומתבלים בכמון ומלח לפי הצורך

אפשר לאפסן בצנצנת במקרר
סו תוספת מבורכת לקוסקוס, לפריקסה, לבצק פיצה !!!

מז׳וז׳יין … צמד של סרדינים במילוי צרמלה_מתכון של המטבח של תכלת – מאסטר מתכונים
המטבח של תכלתספר המתכונים של
מתכון של

המטבח של תכלת

128 מתכונים