Share with:


צמחוני

אופן הכנה

3 כוסות בורגול מוכן
1 בצל פרוס
חצי פלפל..אדום
צהוב
ירוק בהיר
2 גזרים פרוסים

מחמממים מחבת
עם 2 כפות שמן זית
מוסיפים את הבצל להזהבה קלה
מוסיפים את שאר הירקות
מערבבים ומקפיצים כ5 דקות
מוסיפים….
2 כפות סויה
2 כפות צילי מתוק
כף רוטב שזיפים
חצי כפית מלח
מערבבים
ומוסיפים רבע כוס מים רותחים
לאחר 5 דקות
מוסיפים את הבורגול
מערבבים ומקפיצים כ5 דקות
לאחר 5 דקות של צינון
מערבבים עם מזלג
בתאבון

נ.ב..
הכנת הבורגול
בסיר מרתחים כוס וחצי מים
עם חצי כפית מלח
וכף שמן
מוסיפים כוס בורגול
מערבבים
ומבשלים עד אידוי המים
מצננים
מערבבים עם מזלג להפרדה

מוקפץ ירקות ובורגול_מתכון של יפה וקס-ברקו
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

638 מתכונים