Share with:


חלבי

אופן הכנה

לברואניז
200 גר מחמאה/ חמאה
300 גר שוקולד מריר
1 ורבע כוסות סוכר
3 ביצים
3/4 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית נס קפה רגיל
1/2 כוס אבקת קקאו
2 כפות שקד לבן טחון

הכנה
להמיס, מחמאה, שוקולד וסוכר ולקרר מעט.
בהדרגה להוסיף לשוקולד המומס ביצה אחת אחת ולערבב עד קבלת מרקם אחיד
להוסיף חומרים יבשים ולאחד.
למזוג לתבנית 24/26 אפייה ב170 עד לקבלת עוגה מעט רוטטת ולקרר.

למוס מרשמלו.
150 גר שקית מרשמלו צבעונית
300 גר מרשמלו לבן.
1 כוס מים
2 מיכלים קצפת ריץ/ שמנת מתוקה
2 קופסאות אינסטנט פודינג

הכנה
להמיס על סיר קטן 150 גר מרשמלו לבן ועוד 75 גר מרשמלו לבן עם חצי כוס מים עד להמסה של המרשמלו ולקרר.
להקציף שמנת מתוקה עם 1 קופסא אינסטנט פודינג לקצפת יציבה. לאחד בין שתי המסות
להעביר שקף מסביב לברואניז ולשפוך את המוס מעל העוגה. להשאיר להתייצבות במקרר.
אותו דבר לעשות עם המרשמלו הצבעוני.
לשפוך מעל המרשמלו הלבן. להשאיר להתייצבות במקרר.
קישוט
להמיס 50 גר שוקולד מריר ולזלף מעל

מוס מרשמלו בשני צבעים על בסיס בראוניז
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

359 מתכונים